Informatika, telekommunikáció

Nyíregyházi kerékpárüzlet webáruház kezelő munkatársat keres

Az álláshirdetés több mint 40 napja lett feladva.
Munkavégzés helye: Nyíregyháza és környéke
2018. 03. 21. 14:49

Már 22 éve környezetbarát kultúrát teremtünk, ahol a kerékpár az életünk részeként örömöt és egészséget hoz. Számos webáruházunk mellett van egy közel 800 nm-es 4 szintes épületünk, melyben kerékpár szaküzlettel – szervizeléssel és fitness stúdióval rendelkezünk.

Véredben van a számítógépezés és jó kézügyességű műszaki és kreatív beállítottságúnak tartod magad? Akkor mi pont téged keresünk a csapatunkba.

Webáruház kezelő

Amit elvárunk tőled, hogy legyél hajlandó tanulni, amit csinálsz abban legyél precíz és felelősségteljes, nem árt, ha már rendelkezel excel haladó szintű tapasztalattal, felhasználói szintű MS Office ismerettel, szöveg szerkesztés és kép szerkesztési ismerettel, valamint szereted a kihívásokat és a sok munkát.

Nálunk kemény munka van és elvárások, a munkaidő sok lehet.
A kemény elvárásaink mellé szinte felsorolhatatlan sok előny és megbecsültség jár, ezért cserében jól kell végezned a rád bízott feladatokat, néha még munkaidő befejezte után is benn kell maradnod, sokat kell tanulnod akár munkaidőn kívül is, csak akkor jelentkezz, ha a fentiek igazak rád!

Nálunk, közvetlen jó fej vezetőkkel ismerkedhetsz meg, akikkel könnyű kijönni, egy vidám és összeszokott csapat tagja lehetsz, teljes körű betanításodat vállaljuk, valamint egy gyomorideg és stressz mentes környezetet biztosítunk, ahol kiteljesedhetsz.

Amennyiben magadra ismertél és úgy gondolod, hogy szeretnél végre egy olyan környezetben dolgozni, ahol anyagilag és emberileg elismernek, ahol végre az lehet a munkád, ami a hobbid és ezért még fizetést is kapsz, saját fitnesz termünkben korlátlan fitnesz bérletet, kerékpár szaküzletünkbe beszerzési áron termékeket és ami egy halom másik előnnyel is jár, akkor ne habozz, jelentkezz amíg még lehet!

Ha szívesen kipróbálnád magad, jelentkezz most személyesen, fényképes önéletrajzoddal: 4400 Nyíregyháza, Szalag út 33.