Ezeken a felületeken kereshetsz állást Nyíregyházán

Álláskeresés Nyíregyházán
Az álláskeresés napjainkban már nemcsak az újságokban vagy személyes érdeklődés alapján történik, a legjellemzőbb forma az online lett. Ennek ellenére sem kell lemondani az egyéb lehetőségekről, ugyanis Nyíregyházán is több módon találhatunk munkát.

Álláskeresés Nyíregyházán

A hagyományos módszerek szerint elkezdjük lapozgatni az újságokat, követjük a helyi híreket és lehetőségek után kutakodunk folyamatosan. Bejárjuk Nyíregyháza egész területét az önéletrajzunkkal és érdeklődünk. Mindez még 2021-ben is járható út, de vannak más lehetőségeink is a munkakeresésre.

Használjuk ki a kapcsolatainkat és kérdezősködjünk. Az aktív álláskeresés mellett továbbá passzívan is munkára lelhetünk, ha nyitott szemmel járunk - ki tudja, talán egy nem várt pillanatban köszönt be a szerencse. Másik opció, ha külső segítséget keresünk, például szakemberhez fordulunk vagy a foglalkoztatási osztálynál próbálkozunk.

Amennyiben tudjuk, hogy pontosan hol és milyen pozícióban szeretnénk munkát vállalni Nyíregyházán, ne habozzunk és keressük fel az adott céget. A személyes megjelenés sokat dobhat a latba ahelyett, hogy csak távolról próbálkoznánk.

 

Találj munkát az online térben

Az online álláskeresés egyértelműen a legnépszerűbb forma 2021-ben - így természetesen Nyíregyházán is temérdek munkát találhatunk a különböző felületeken. Az internet bizonyos szinten azonban veszélyes is lehet, ugyanis meg kell tudni különböztetni a hitelest a hamistól. Az álláshirdető oldalakon szűrhetünk kategóriára és akár elvárásokra (pl. közép- vagy felsőfok szükséges-e), így könnyebben megtalálhatjuk a számításainkat.

Nyíregyháza Állás: https://nyiregyhazaallas.hu/

Online álláskeresés

 

A közösségi médián keresztül és fejvadász cégeken át szintén találhatunk állást, bizonyos oldalak pedig konkrétan ezzel a céllal működnek (pl. LinkedIn). Érdemes tehát folyamatosan építeni hálózatunkat, hogy minél szélesebb körben mozogjunk.

További állláshirdető oldalak Nyíregyházára vonatkozólag például a careerjet, a Profession, az Indeed, a Jófogás, a cvonline.hu vagy a jooble. Mindegyik felületnek megvan a maga sajátossága, egyes oldalakra akár önéletrajzunkat is előre feltölthetjük. Célszerű megnézni a kiszemelt cégek és vállalatok honlapjait, ahol szintén megtalálhatjuk az aktuális munkalehetőségeket.

Érdemes elolvasni egyes tanácsokat és követni a munkaerőpiaci trendeket. A legtöbb állásközvetítő cég honlapján találhatunk külön blogoldalt. Az eltanult praktikákat kamatoztathatjuk a jelentkezés és az állásinterjú során is.

 

NyiregyhazaAllas.hu / P.P.