Tanulj informatikát, hogy tiéd legyen a jövő – képzések és tanfolyamok, munkalehetőségek Nyíregyházán

Tanulj informatikát, hogy tiéd legyen a jövő – képzések és tanfolyamok, munkalehetőségek Nyíregyházán

A 21. században aligha nyúl mellé, aki az informatika területén szed fel tudást. Nyíregyházán is jól fizető állást kaphatunk programozóként vagy IT-részlegen dolgozva, ezért érdemes a legjobb képzéseket elsajátítani az alapokat.

Informatikai képzések Nyíregyházán

A Nyíregyházi Szakképzési Centrumban szoftverfejlesztővé, gazdasági- és műszaki informatikussá is válhatunk, melyek piacképes szakmának számítanak Nyíregyházán és szerte az országban egyaránt. Az alapok mellett akár szakmai gyakorlaton is komoly tapasztalatot szerezhetünk, hogy ne induljunk teljes üres kézzel a munkaerőpiacon.

Az IT területén továbbá egyetemi diplomát szerezhetünk informatikus könyvtárosként, mérnökinformatikusként vagy programtervező informatikusként végezve. A munkába állás ezekkel az oklevelekkel nemcsak szinte garantált, hanem magas jövedelemmel és komoly szakmai lehetőségekkel bír.

https://www.nyf.hu/

 

Online informatikai képzések és tanfolyamok

Az informatika iránt érdeklődők ugyanakkor előnyben vannak az autodidakta tanulás, önfejlesztés szempontjából is. Napjainkban könnyen fejlődhetünk az otthon kényelméből, melyet az informatikusok valószínűleg még az átlagnál is jobban szeretnek. Az ingyenesen elérhető anyagok mellett fizetős képzésekre és tanfolyamokra is beiratkozhatunk, melyek közül egyes intézmények állásgaranciát vállalnak a sikeres teljesítést követően.

Az állásgaranciát vállaló (online formában is elérhető) iskolák között szerepel a Codecool, ahol frontend és weboldalfejlesztőnek, projektmenedzsernek, szoftvertesztelőnek, Cloud Adminisztrátornak, E-kereskedelmi és Webshop menedzsernek, illetve RPA (Robotic Process Automation) konzulensnek egyaránt tanulhatunk.

https://codecool.com/hu/

A Training360 intézménye foglalkozik irodai informatikával, szervezetfejlesztéssel és vállalatirányítással (ERP) is. A karrier start program keretében a végzettek magas jövedelem mellett helyezkedhetnek el akár már pályakezdőként is. Tanulhatunk például junior fejlesztőnek, alkalmazás-üzemeltetőnek vagy szoftvertesztelőnek.

https://www.training360.com/

Szintén az egyik legnépszerűbb programozó gyorstalpaló képzéseit kínáló iskola a Green Fox Academy, ahol a képzések között megtalálható például az online junior programozó, az on-campus junior programozó és az IBS – IT üzleti adatelemzés MSc (mesterszintű diploma ) tanfolyamok.

https://www.greenfoxacademy.com/

A PROGmasters iskola garanciát vállal a munkába álláshoz, amennyiben a felvételt nyertek sikeresen zárják a rájuk váró feladatokat. A képzések között megtalálható az IT karrier alapozó, a Full-stack fejlesztő és a tesztelő is.

https://progmasters.hu/

 

Informatikai állások Nyíregyházán

Nyíregyházán munkába állhatunk webfejlesztőként, rendszergazdaként és programozóként egyaránt. A meglévő tudás olykor fontosabb, mint az önéletrajzunkban szerepeltek – mindez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a felvételi folyamat során valószínűleg felmérik, a jelentkezők hányadán is állnak valójában.

Informatikus munkalehetőség

A fejlesztői munka rengeteg előrelépési lehetőséggel bír, továbbá a tudás „elévülhetetlen” lesz, így az adott cégnél megszerzett tapasztalatokat később bárhol kamatoztathatjuk – akár saját projektjeinken. Az informatikai cégek folyamatosan várják köreikbe a szakmailag képzett, precíz és motivált munkatársakat.

https://nyiregyhazaallas.hu/allasok/informatika-telekommunikacio

 

NyiregyhazaAllas.hu / P.P.