Piacképes diplomára vágysz? Nyíregyházán megszerezheted!

Piacképes diplomára vágysz? Nyíregyházán megszerezheted!

A Nyíregyházi Egyetem a felsőoktatási szakképzéstől kezdve a mesterképzésig biztosítja a tanulás lehetőségét, de akár nyelvi kurzusokra is beiratkozhatunk az intézmény által hirdetett lehetőségeknek köszönhetően.

Felsőoktatási szakképzés, alap- és mesterképzés a Nyíregyházi Egyetemen

A “hagyományos” képzések között akár rövidített úton is felsőoktatási végzettséghez juthatunk, ha - elsőként - a felsőoktatási szakképzések (FOKSz) egyikét választjuk. További előnye, hogy két év alatt komoly szakmai tapasztalatra is szert tehetünk, ráadásul a megszerzett krediteket elfogadattathatjuk későbbi tanulmányaink során. Az agrár, gazdaságtudományi, informatikai és műszaki területek közül egyaránt választhatunk.

Az alapképzések között még szélesebb a választék: Mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnöki, mezőgazdasági mérnöki, anglisztika, közösségszervezés, pedagógia, szlavisztika (ukrán), gazdálkodási és menedzsment, turizmus-vendéglátás, informatikus könyvtáros, mérnökinformatikus, programtervező informatikus, gépészmérnöki, járműmérnöki, repülőmérnöki, közlekedésmérnöki, képi ábrázolás, környezetkultúra, zenekultúra, csecsemő- és kisgyermeknevelő, óvodapedagógus, tanító, sportszervezés, edző, kommunikáció- és médiatudomány, szociálpedagógia, biológia, földrajz, kémia és környezettan képzések közül választhatunk.

A mesterképzéseknél három irányba indulhatunk: diszciplináris-, rövid ciklusú tanári- vagy szakmai tanárképzés. Akár közgazdásztanárok is lehetünk vagy taníthatunk gépészet-mechatronikát a későbbiekben, továbbá számos MA képzés elérhető az egyetem falain belül.

http://www.nye.hu/oktatas

 

Egyéb képzések, nyelvtanfolyamok a Nyíregyházi Egyetemen

A felsőfokú képzések mellett akár felnőttképzésen vagy szakirányú továbbképzésen is lehet tanulni. A nyelvi képzések segítik a felzárkózást és Nyíregyházától távol, a II. Rákóczi Ferenc Kárpataljai Magyar Főiskolán is részt vehetünk székhelyen kívüli képzésen.

Az egyetemen továbbá e-learning tudásanyagot érhető el, mely nagy segítséget jelenthet a hallgatóknak a hatékonyabb felkészülésben. Célszerű minél tovább fejleszteni magunkat és minél inkább mélyre ásni a saját szakterületünkön, hiszen a megszerzett tudásanyag az elhelyezkedési esélyeinket is növelheti.

 

Állások diplomával Nyíregyházán

A munkakeresés olykor hosszú és bonyodalmas folyamat, azonban felsőfokú oklevéllel a kézben könnyebbé válhat. A nyíregyházi cégek és nagyvállalatok egyaránt keresik a jól képzett munkaerőt, a nyelvtudás pedig további előnyöket jelenthet.

Frissdiplomásként az önéletrajz és motivációs levél elkészítése okozhat némi fejfájást, azonban plusz képzésekkel, gyakornoki munkával vagy egyéb tapasztalatokkal bőven kitölthetjük a jelentkezési lapunkat.

Diplomás állások Nyíregyházán

https://allasorias.hu/blog/hogyan-irjunk-utos-motivacios-levelet-frissdiplomaskent/

A diploma megléte akár magasabb jövedelmet és komolyabb szakmai lehetőségeket rejthet magában, a közigazgatás területén például a köztisztviselői bértáblán a törvény szerint is magasabb fizetésre lehetünk jogosultak egyetemi végzettséggel vagy nyelvvizsgával.

Álláslehetőségek Nyíregyházán: https://nyiregyhazaallas.hu/

 

NyiregyhazaAllas.hu / P.P.