Diákmunka lehetőségek Nyíregyházán

Diákmunka lehetőségek Nyíregyházán

Egyes diákmunkák kifejezetten népszerűek szerte az országban, Nyíregyházán pedig szintén találhatunk hasonló lehetőségeket. A jó hír, hogy ezeken a területeken könnyen és gyorsan munkába állhatunk, akár tapasztalat nélkül is.

Diákmunka lehetőségek Nyíregyházán

Alapvetően kijelenthető, hogy nem kell túl sok tényezőnek összeállnia a diákmunkához. A nappali tagozatos jogviszony, a megfelelő okmányok már elegendőek ahhoz, hogy jelentkezzünk. Esetenként további feltételeknek szükséges teljesülnie, mint például a 18. év betöltése (pl. éjszakai munka) vagy orvosi alkalmasság, tüdőszűrő vizsgálat megléte.

Nyíregyházán több diákszövetkezet is jelen van, természetesen a legnagyobbak sem maradnak ki, mint például a Meló-Diák, a Fürge Diák vagy a Mind-Diák. A helyzetet könnyíti, hogy már online is felvehetjük a kapcsolatot, illetve utánanézhetünk az aktuális munkalehetőségeknek.

Állások diákoknak

Meló-Diák: https://www.melodiak.hu/irodak/melo-diak-nyiregyhaza-75b07528-ff64-4bce-b3ea-76c10d39a977

Fürge Diák: https://www.furgediak.hu/diakmunka

Mind-Diák: https://www.minddiak.hu/nyiregyhaza-iroda

Találhatunk állást például raktárban, irodában vagy sofőrként, de csomagolóként, éttermi munkatársként, utóellenőrként szintén munkába állhatunk. Amennyiben regisztrálunk és taggá válunk, még az is előfordulhat, hogy több munkahelyen egyaránt dolgozhatunk majd az elkövetkező időszakban.

 

Népszerű diákmunkák Magyarországon és Nyíregyházán

Több olyan területet lehet megnevezni, ahol népszerű a diákmunka Nyíregyházán és az országban egyaránt. Ilyen például a kereskedelem és vendéglátás, ugyanis sokan dolgoznak különböző áruházaknál vagy pultosként. A betölthető pozíciók között szerepel például az árufeltöltő, a pénztáros vagy a raktáros.

Szintén jellemző a gyorséttermi munka, ahol hosszú, pörgős műszakok várnak a diákmunkásokra. A 18 év felettiek akár éjszaka is dolgozhatnak. A jól teljesítők könnyen előreléphetnek a ranglétrán és akár kisebb műszakvezetői pozíciókban találhatják magukat. Sok diák dönt továbbá a keményebb fizikai lehetőségek mellett is, hiszen minden logisztikai, raktári cégnél nagy szükség lehet a plusz kezekre.

 

Szezonális diákmunkák

Bizonyos állásokat csak nyáron hirdetnek meg, amikor nagy szükség van a „hirtelen” érkező munkaerőre. A diákmunkások pedig tökéletes jelöltek erre a célra, így mindenki jól jár. Nincs hosszú távú elköteleződés sem és akár egész nyáron lehet dolgozni. Jelentkezhetünk akár címerező munkákra vagy lemehetünk a Balatonra, ahol nyáron virágzik az élet.

A szezonális munkák során gyakran több pénzt lehet megkeresni pár hónap alatt, ugyanis nagyobb valószínűséggel keresnek embert a teljes időszakra. Másképpen előfordulhat, hogy év közben csak többé-kevésbé, havonta pár alkalommal mehetünk dolgozni. Igaz, sok cég állandó munkatársakat keres és önmaga intézi a kiválasztási folyamatot.

Diákmunka lehetőségek Nyíregyházán: https://nyiregyhazaallas.hu/allasok/diakmunka

 

NyiregyhazaAllas.hu / P.P.