Rendőr, mentő, tűzoltó állások Nyíregyházán

Tűzoltó állás Nyíregyházán
A rendőrök, mentősök és tűzoltók munkája minden város, így Nyíregyháza számára is nélkülözhetetlen. Amellett, hogy a jelentkezőket biztos elhelyezkedési esélyek várják ezeken a pályákon, életre szóló hivatásként tekinthetnek munkájukra.

Rendőr állások Nyíregyházán

A rendőr állásokhoz bizonyos esetekben elég lehet az alapfokú végzettség, azonban a rendészeti képzések elvégzésével vagy akár felsőfokú végzettséggel a kézben még komolyabb, tiszti pozíciókba lehet kerülni.

Jelenleg négy rendészeti szakközépiskola érhető el az országban, ahol szállást is kaphatnak a felvettek: Adyligeten, Körmenden, Miskolcon és Szegeden lehet rendőrnek tanulni a középiskolát követően. Diplomát Budapesten, a Közszolgálati Egyetemen szerezhetünk.

http://www.sokszinurendvedelem.hu/content/

https://rtk.uni-nke.hu/

Rendőr munka Nyíregyházán

Aki tehát a rendőri pályán gondolkodik, lehetséges, hogy kis időre el kell hagynia Nyíregyházát, azonban ez nem jelenti azt, hogy később ne térhetne vissza a városba dolgozni. A rendőrségen pedig folyamatosan találhatunk betölthető munkaköröket.

Nyíregyháza Rendőrkapitányság

Cím: 4400 Nyíregyháza, Stadion út 1-5.

http://www.police.hu/ugyintezes/szerv/orszagos-rendor-fokapitanysag/szabolcs-szatmar-bereg-megyei-rendor-fokapitanysag-2

 

Mentős állások Nyíregyházán

A mentősök talán a legkevésbé megosztó szakmák egyikét űzik, nem véletlenül: az életmentés, a folyamatos készenlét és segítségnyújtás nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is komoly megterhelést jelent, nem beszélve a komoly felelősségről, ami a munkával jár. 

Elhelyezkedhetünk mentőápolóként, gépkocsivezetőként, mentésiránytóként, mentőtisztként és mentőorvosként egyaránt. Természetesen nem lehet csak úgy munkába állni, szükséges a megfelelő képzettség és tudás. Például:

  • mentőápolóként érettségi bizonyítvány és mentőápolói szakképesítés,
  • gépkocsivezetőként „B” és akár „C” kategóriájú jogosítvány, vezetési rutin,
  • mentésiránytóként mentőtiszti vagy középfokú mentőápolói végzettség, nyelvtudás,
  • mentőtisztként diploma (mentőtiszti),
  • mentőorvosként felsőfokú szakorvosi végzettség

válhat szükségessé az álláshirdetésre beadott pályázat sikeres elbírálásához.

A felsorolt szakterületek mellett ugyanakkor találhatunk munkát akár HR ügyintézőként vagy IT szakemberként is, melyekhez természetesen nem feltétlenül kell mentősként végezni.

https://www.mentok.hu/allaslehetosegek-es-palyazatok/

Országos Mentőszolgálat Nyíregyházán

Cím: 4400, Nyíregyháza, Szent István utca 70.

https://www.facebook.com/Nyíregyháza-Mentőállomás-1618611838433936/

 

Tűzoltó állások Nyíregyházán

Az egyik legveszélyesebb szakmának számít, azonban a tűzoltói hivatás így is sokakat vonz. Azt pedig nehéz lenne kijelenteni, hogy előre megjósolható, mi fog történni egy-egy munkanapon. Persze nem állhatunk csak úgy munkába.

Ahhoz, hogy hivatásos szolgálati jogviszonyban dolgozzunk, meg kell felelni bizonyos követelményeknek. Munkába állhatunk nem hivatásos jogviszonyban is, de a „teljes értékű” tűzoltói álláshoz középfokú végzettség, Tűzoltó II. részszakképesítés szükséges. A vakmerőbben akár egyetemi diplomát is szerezhetnek, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézetében.

Így válhatsz tűzoltóvá Nyíregyházán: https://szabolcs.katasztrofavedelem.hu/32054/karrier

https://nyiregyhazaallas.hu/

 

NyiregyhazaAllas.hu / P.P.