Autóértékesítő állások Nyíregyházán

Autóértékesítő állások Nyíregyházán
Mindig is szeretted a kocsikat és sokat tudsz róluk? Lehetséges, hogy az autóértékesítést neked találták ki. Ha pedig jól csinálod, magas fizetés várhat rád akár Nyíregyházán is.

Mit csinál az autóértékesítő?

A válasz egyértelműnek tűnik: kocsikat ad el – jó esetben. Az értékesítő szakma azonban nem való mindenkinek, még feltétlenül azoknak sem, akik szívesen foglalkoznának autókkal. Több feltételnek kell ugyanis teljesülnie ahhoz, hogy valakiből jó értékesítő váljon. Inkább az extrovertált, kifelé forduló, kommunikatív típusú munkavállalóknak és álláskeresőknek ajánlott.

Autóértékesítőként olyan szinten előnyben lehetünk, hogy valószínűleg az ügyfél által is van érdeklődés az adott termékre és éppen szüksége van egy új járgányra. Ekkor lépünk mi a képbe, akik meggyőzhetjük őt, mit, miért és mennyiért vásároljon. Nekünk valószínűleg pár darab autóval kapcsolatban kell csak képben lenni, azokkal viszont a lehető leginkább, mind műszakilag, mind kényelmileg vagy biztonsági szempontokból. Ne jöjjünk zavarba akkor sem, ha keresztkérdéseket kapunk.

 

Autóértékesítő állás Nyíregyházán

A jó hír, hogy Nyíregyházán is találhatunk munkát autóértékesítőként. Ha szerencsénk van, olyan helyre vesznek fel minket, ahol a hirdetett márkák közül mi is nagyon szívesen vennénk 1-2-t, ekkor ugyanis értékesíteni is könnyebb lesz. Nyíregyházán a Platán Autóház, a Valent Autó, a JP Auto vagy az Autó Széles egyaránt kínálhat számunkra munkalehetőségeket, de érdemes szétnézni szerte a városban.

Autóértékesítés

Platán Autóház: https://www.platanautohaz.hu/hirek

Skoda: https://www.skoda.hu/d/856-platan-autohaz-nyiregyhaza/kapcsolat/elerhetosegek

Valent Autó: https://www.valentauto.hu/hirek

Autó Széles: https://www.autoszeles.hu/

JP Autó: https://www.jpauto.hu/elerhetosegeink/nyiregyhaza

Értékesítőként tehát meg kell felelni bizonyos elvárásoknak és feltételeknek. Alapvető az elhivatottság, az autók iránti rajongás, a határozott, kommunikatív jellem, a középfokú végzettség és akár a „B” kategóriás jogosítvány. Szintén jól jön, ha nem jövünk zavarba a telefonhívásoktól vagy a számítógéptől (pl. MS Office).

Fontos, hogy jól kezeljük és tűrjük a visszautasítást, hiszen ez is a munkánk részévé válik. Aligha akad olyan autóértékesítő, aki mindig, mindent tökéletesen el tud adni az érdeklődőnek. Sokféle emberrel találkozunk és mindenki különböző, ezért nincs egyetlen jó taktika, ami feltétlenül sikerre vezet.

 

Autóértékesítő fizetése

A fizetés mértéke természetesen változó lehet, hiszen az értékesítők gyakran az elvégzett munka és eladások számai után kapják a jutalékot. Egyes adatok szerint egy értékesítő Nyíregyházán átlagosan havi 207.168 forintot keres.

Ha megfelelsz a leírtaknak, ne habozz, vágj bele még ma!

https://nyiregyhazaallas.hu/allasok/kereskedelem-ertekesites

 

NyiregyhazaAllas.hu / P.P.