Üzletvezető állások Nyíregyházán

Üzletkötő állás Nyíregyházán
Az üzletvezető sokrétű munkát tudhat a magáénak. Amellett, hogy irányítja az adott egység működését és kiosztja a feladatokat, olykor üzleti terveket ír, megszervezi a teljes üzleti stratégiát. Lényegében mindenhol ott van. Nyíregyházán is elhelyezkedhetünk üzletvezetőként, de már helyettesként is magas jövedelemre számíthatunk.

Mit csinál az üzletvezető?

Az üzletvezető munkája során önállóan irányítja az adott – nyíregyházi – szervezet működését. Fontos üzleti és vezetői döntéseket hoz. Az árubeszerzés és egyéb logisztikai feladatok szintén a mindennapok részét képezik. Nem elég megszerezni a szükséges anyagokat, eszközöket, figyelni kell azok megtartására, továbbértékesítésére egyaránt.

Az üzletvezető továbbá az alkalmazottakkal is közvetlen viszonyban áll, megszervezi a napi munkát. A nagyvállalati vezetőkkel, igazgatókkal szemben ő szinte együtt dolgozik a többiekkel, ha szükséges, ugyanazon a részlegen, ugyanabban a munkakörben kisegítve. Kicsit olyan „minden lében kanál” típusok, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az alkalmazottak agyára kell menni – jó esetben az üzletvezető segíti és támogatja őket a nehezebb periódusokban.

https://tanfolyam.hu/mibol-all-az-uzletvezetok-munkaja/

 

Így válhatsz üzletvezetővé Nyíregyházán

Természetesen a tanult, felsőfokú végzettséggel rendelkező szakemberek könnyebben kerülnek vezetői pozíciókba Nyíregyházán is, viszont ahhoz, hogy üzletvezetővé váljunk, más feltételeknek legalább ugyanennyire meg kell felelni. Hiába van három diploma a kezünkben, ha nem igazán tudjuk irányítani a dolgozókat és megszervezni a munkafolyamatokat.

A sikeres üzletvezető általános képlete: kommunikatív, megbízható, empatikus menedzseri hozzáállás és szervezőkészség jellemzi. Nem árt tisztában lenni az anyagiakkal és elért üzleti eredményekkel sem, ezért a gazdasági tudás előnyt jelenthet a pályán. A szakmai tapasztalat szintén sokat dobhat a latba.

Üzletkötő szakma

 

Üzletvezető állások Nyíregyházán

Találhatunk állást a kereskedelmi vagy logisztikai iparban egyaránt. A könnyebb elhelyezkedéshez elvégezhetünk egyéb képzéseket, tanfolyamokat, akár online formában. Nyíregyházán beiratkozhatunk üzlet- vagy boltvezető kurzusokra, illetve gazdasági diplomát is szerezhetünk a Nyíregyházi Egyetemen.

Az üzletvezetői állások gyakran hosszú kiválasztási folyamat után lesznek elbírálva, de nem feltétlenül kell álláshirdetésen keresztül jelentkezni: simán előfordulhat, hogy a jó munkaerő előbb-utóbb vezetői pozícióba kerül az adott cégnél. Akár üzletvezető-helyettesként is találni munkát.

Az üzletvezetők bérezése eltérő, hiszen minden cég máshogy ítéli meg és a munkaköri leírástól is függ, melyik vezető mennyi munkát vállal. Egy üzletvezető havi bruttó 300-400 ezer forint körüli összegeket is kaphat kezdőként.

Nyíregyházi munkalehetőségek üzletvezetők és menedzserek számára: https://nyiregyhazaallas.hu/allasok/menedzsment

 

NyiregyhazaAllas.hu / P.P.