Gépész képzések és állások Nyíregyházán

Gépész állások
A gépészet iránt érdeklődők Nyíregyházán is megtalálhatják a számításaikat és akár felsőfokú végzettséget is szerezhetnek, de a technikusok szintén könnyen elhelyezkedhetnek. A szakmában pedig magas fizetések várhatják a jól teljesítőket 2021-ben.

Gépész képzések Nyíregyházán

A Nyíregyházi Szakképzési Centrumban tanulhatunk ipari-gépészként, ahol a 3 éves képzés során szakképzettséget szerezhetünk ipar- vagy vegyipar szakmairányon. Az ipari gépészek a gyártósorok berendezésein dolgoznak, karbantartják és javítják azokat. Értenek a gépek üzembe helyezéséhez, egyszerű szerkezetek műszaki dokumentációja alapján való összeszereléséhez. Főként azoknak ajánlott, akik éreznek magukban némi műszaki affinitást és szeretik a gépeket, a szerelői munkákat és szerszámokkal történő munkát. A szakmai tudás mellett fontos az önállóság, a felelősségtudat és precizitás, illetve problémamegoldó képesség megléte.

https://szakkepzes.ikk.hu/szakmakartyak/szakmak/ipari-gepesz

https://nyiregyhaziszc.hu/

A Nyíregyházi Egyetemen gépészmérnöki szakon szerezhetünk diplomát, mellyel még komolyabb munkalehetőségek és karrierút elé nézhetünk. A mérnökök szerte a világban, így Magyarországon és Nyíregyházán is megbecsültek, ezért már kezdőként magas jövedelem várható. A gépészmérnökök alapvetően olyan szellemi tevékenységet végeznek, melyhez időnként némi fizikai munka is szükséges lehet.

http://www.nye.hu/felvetelizoknek/node/26#gepesz

 

Gépész állások Nyíregyházán

Akár mérnökként, akár technikusként keresünk munkát Nyíregyházán, találhatunk számunkra megfelelőt. A gépészmérnöki állások betöltéséhez mindenképpen szükség lesz a diplomára, illetve előnyt jelent a szakmai tapasztalat és gyakorlatias gondolkodás. A CNC gépek ismerete, a CAD/CAM területén való jártasság szintén dobhat az esélyeken. A technikummal rendelkező szakemberek számára szintén sok a lehetőség. 

Gépész szakma

A gépészet területén ugyanakkor találhatunk munkát akár anyagbeszerzőként, szerelésvezetőként, projektvezetőként és építésvezetőként egyaránt.

https://nyiregyhazaallas.hu/allasok/gyartas-termeles

https://gepesz.hu/blog/blog.php?allas-karrier

 

Fizetések a gépész szakmában

Nyilvánvalóan mindenkit érdekel, mennyit fog keresni az elhelyezkedést követően. A kezdő gépészmérnökök fizetése akár havi bruttó 350 ezer forint körül is alakulhat, de a CNC gépbeállítóknak és CNC programozóknak sem kell bánkódniuk.

https://www.fizetesek.hu/fizetesek/gepipar/cnc-programozo?search=1

A gyártás, termelés egyéb területein, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kezdőként körülbelül havi nettó 180 ezer forintos kezdőfizetéssel lehet számolni.

Túlzás nélkül állíthatjuk tehát, hogy 2021-ben érdemes a gépészet világában karriert tervezni, de fontos kiemelni, hogy érdeklődés nélkül nehéz lesz érvényesülni. Csak azért ne válasszuk ezt a területet, mert jó fizetést szeretnénk zsebre rakni.

 

NyiregyhazaAllas.hu / P.P.