Telefonos operátor munkatársat keresünk Nyíregyháza és környékén at BIO-E-SSENCE Kft. / NyiregyhazaAllas.hu | Az ingyenes nyíregyházi állásportál!
Új álláshirdetés
Tel: +36 70 673 6160

<< Előző állás vagy Következő állás >>
1

jelentkező

Kínál Telefonos operátor munkatársat keresünk Nyíregyháza és környékén

BIO-E-SSENCE Kft. helység: Nyíregyháza és környéke

Címkék:

„ A dolgok nem fognak megváltozni, hacsak saját magunk nem teszünk valamit ennek érdekében. ”

Richard Templar

TELEFONOS ÉRTÉKESÍTÉS

Ha nem idegenkedsz tőle…
Biztosan hallottál mindenféle rémhíreket a telefonos cégekről, SŐT lehet saját tapasztalatod van róla. Bevalljuk, mi is tudjuk, és a legtöbb esetben ezeket hallottuk:
Jutalékos rendszer, ki nem fizetett munkabér, követhetetlen bérszámfejtés, hétvégi munka, kötelező csapatépítés, reggeli agyzsibbasztás, rosszullét, gyomorgörcs… sorolhatnánk!

De van egy nagyon jó hírünk!

LEHET MÁSKÉPP IS DOLGOZNI!

Most vonult nyugdíjba egy munkatársunk, (a nyugdíjába beleszámít az, amit nálunk dolgozott mellesleg) és úgyis visszajön nyugdíj mellett dolgozni hozzánk, de addig is jó lenne ha valaki foglalkozna az ügyfeleivel és persze miután visszajön akkor már mint egy szuper kollégaként tovább dolgozhatnánk együtt.

MIÉRT SZERETTE A MUNKÁJÁT? És miért szeretnek itt dolgozni a többiek?

 • Mert végre kiszámítható anyagi biztonságban élnek. Fix fizetésük van!
 • Mióta nálunk dolgoznak sok dolog megoldódott az életükben, nyugodtak lettek, felújították a házukat, végre eljutottak nyaralni, lecserélték a bútoraikat vagy munkanélküli helyett aktív dolgozóként mentek nyugdíjba.
 • Nyíregyháza Szarvas utcán dolgoznak számítógéppel, hosszú ebédidővel, így akár hivatalos ügyeiket is el tudják intézni napközben.
 • Napi maximum 7 órát dolgoznak, hétvégén nem kell bejönni, nem kell kötelező rendezvényeken részt venni, mert a hétvége a pihenésé, a családé kell legyen.
 • Mert a teljesítményt fizetésemeléssel jutalmazzuk. Van aki nettó 180.000 Ft-ot is haza visz.
 • Mert van fizetett szabadság, táppénz.
 • Mert mindenkit támogatunk a tanulásban, önfejlesztésben, terveiben.

MI AZ, AMIT MEG KELL TENNED EZÉRT?

 • Be kell jönni reggel 7:45-re dolgozni. Tudjuk, hogy valakinek ez megterhelő, de sajnos ettől nem tudunk eltekinteni
 • Legkésőbb 15:30-kor végzel a munkával.
 • Vállalnod kell 3 hónapos próbaidőt, amire a 6 órás minimálbért mindenképp megkapod! De ha ügyes vagy, akkor hamarabb áttérünk a végleges státuszra.
 • Meg kell tanulnod, hogyan állj szóba az ügyféllel, milyen termékeink vannak és miért különlegesek ezek. Ne aggódj segítünk benne!
 • Ha érzed magadban a megfelelő erőt, szeretsz telefonálni és segíteni másokon, csak akarnod kell és merned kell belevágni, hisz veszíteni valód nincs.

Jelentkezés e-mailben a bioessence.kft@gmail.com címen vagy telefonon 06-42-512-212 -es számon és keresd Mártonné Timit!Aktuális álláshirdetések BIO-E-SSENCE Kft.
Kínál Telefonos operátor munkakörbe kollégát keresünk Nyíregyházán Ennél a cégnél: BIO-E-SSENCE Kft. helység: Nyíregyháza és környéke 2017-09-29
Kínál Munkalehetőség telefonos operátor pozícióban Nyíregyházán Ennél a cégnél: BIO-E-SSENCE Kft. helység: Nyíregyháza és környéke 2018-01-22
Kínál Telefonos operátor pozícióba munkalehetőség Nyíregyházán Ennél a cégnél: BIO-E-SSENCE Kft. helység: Nyíregyháza és környéke 2018-03-05
Kínál Telefonos operátor pozícióba munkavállalót keresünk Nyíregyházán Ennél a cégnél: BIO-E-SSENCE Kft. helység: Nyíregyháza és környéke 2018-04-16

« vissza a kategóriákhoz...
Ön szerint ez a hirdetés valótlan? Jelentse!   
Ajánlja ismerősének!
Feladás dátuma 2018-06-14
Megtekintve: 756 alkalommal

  Kiemelt megjelenés!

  Álláshirdetésed több álláskeresőhöz juttatjuk el, ha kiemelt hirdetést rendelsz! Felső hely a honlapon, kiemelés a Facebookon és bekerül ajánlatod a napi hírlevélbe is! Ha több jelentkezőt szeretnél kattints:

Facebook

Kövess minket a Facebook oldalunkon is!


Ne maradj le a legfrissebb álláslehetőségekről, csatlakozz hozzánk és segítsd az ismerőseidet is egy megosztással!

Iratkozz fel az állásértesítőnkre, hogy minden nap a leggyorsabban értesülhess a legjobb helyi álláslehetőségekről!

Küldj e-mailt az info [@] nyiregyhazaallas [pont] hu címre, vagy használd az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot.
Fontos: Hirdetésre történő jelentkezéshez ne használd a kapcsolatfelvételi űrlapot, mert a jelentkezésed nem fog célba érni! Amennyiben egy álláshirdetésre szeretnél jelentkezni, közvetlenül a hirdetésekben teheted meg!

Szerkesztőség: +36 70 673 6160